Speel de bedrijvencontactdagen challenge
&
Win een Metis United teamacitviteit

 

Wij creëerden een challenge waarbij (hoe kan het ook anders) connecteren, leren en spelen centraal staan. Ga jij de challenge aan?

Metis United op bedrijvencontactdagen

Dankzij Voka West-Vlaanderen staan wij vandaag op de bedrijvencontactdagen en kan je ontdekken hoe wij zorgen voor meer gelukkige, betrokken en productieve teams.
Kom je ons een bezoekje brengen? Je kan ons vinden op stand 40.

Wij hebben alvast een leuke challenge voor jou in petto waarbij je een Metis United teamactiviteit kan winnen! Je leest er hieronder alles over! 

1. Download de metis united app

De Metis United app is jouw spelbegeleider. De app is beschikbaar in de app store voor zowel iOS als Android telefoons – scan de qr-code hieronder of klik op deze link!

app download

2. Speel de challenges

Op donderdag kan je 3 korte challenges spelen! Een fotobingo, een miniquiz en de rebuskampioen.

Open de Metis United App.
We hebben 2 wedstrijden. Eentje voor de standhouders en eentje voor de bezoekers.

De toegangscode voor standhouders is: BCD2022

De toegangscode voor bezoekers is: BCDBEZOEKER

 Enjoy!

 

3. win een teamactiviteit

Neem je deel aan deze challenge dan maak je kans om een Metis United activiteit te winnen voor jouw team (max. 20 pers.). 

Ten laatste de week na bedrijvencontactdagen maken we de winnaar bekend! 

 

Benieuwd naar onze teamactiviteiten waarbij leren, connecteren en spelen centraal staan?
Wil je op een leuke manier jouw (nieuwe) collega’s beter leren kennen? Dan is Kris dé man die jullie zal entertainen met zijn Collegaraad-concept.

Haal leuke herinneringen op en zet de momenten, waarop jullie vol trots mogen terugkijken, opnieuw in the picture. De ideale manier om 2022 op een leuke wijze af te sluiten.

Master of Quiz Kries Kwies gelooft in de verbindende rol om als team op zoek te gaan naar oplossingen op makkelijke en moeilijke vragen in een quiz. Hij houdt iedereen geboeid via zijn onuitputtelijke database van originale vragen!

 

Team- en communicatiecoach Sam Ensterck ontwikkelde een Metis Box waarbij hij zijn kennis rond de 4 befaamde kleurtypes qua persoonlijkheid en gedrag deelt

Team- en communicatiecoach Sam Ensterck heeft een missie. Hij begeleidt reeds heel zijn leven teams in het beter samenwerken.

Hij ontwikkelde een Metis Box waarbij hij enkele van zijn beste tips verstopt heeft over hoe je een beter team kan vormen.

“The greatest wealth is health”. Dit is het motto van Vitaliteits- en wellbeingcoach Tom Ploft. Fysieke en mentale gezondheid zorgen voor een hogere productiviteit en daar wil hij aan werken.

Wat zeggen onze klanten?

Alleen maar goeie dingen 😉
De box was voor iedereen en zeer fijne kennismaking met verschillende communicatie-stijlen en een mooie manier om elkaar beter en persoonlijker te leren kennen; dit in combinatie met het fun-gehalte een leuke teamactiviteit!
Gilles Jonckheere
People & Culture manager Titeca
Via de box van Metis United zetten we op speelse wijze elkaars sterke en minder sterke punten in de verf. Een leuke activiteit waarna je je teamleden nog beter gaat appreciëren.
Tom Serru
ZAAKVOERDER Ikologik
Nog eens bedankt en proficiat voor de mooie challenge ter gelegenheid van onze werelddag van onze veiligheid. Alleen maar positieve reacties gehad!
Danny Maes
Production officer Beaulieu international group

Boost nu jouw team!