cropped-cropped-Metis-United.png

Meet the team          Teamtips          Ontvang onze geluksbrief          Contacteer ons

Fijne feesten
Fijne Teammomenten

Met jouw team 2022 mooi afsluiten
of
knallend 2023 beginnen?

Wil je op een leuke manier jouw (nieuwe) collega’s beter leren kennen? Dan is Kris dé man die jullie zal entertainen met zijn Collegaraad-concept.

Haal leuke herinneringen op en zet de momenten, waarop jullie vol trots mogen terugkijken, opnieuw in the picture. De ideale manier om 2022 op een leuke wijze af te sluiten.

Master of Quiz Kries Kwies gelooft in de verbindende rol om als team op zoek te gaan naar oplossingen op makkelijke en moeilijke vragen in een quiz. Hij houdt iedereen geboeid via zijn onuitputtelijke database van originale vragen!

 

Team- en communicatiecoach Sam Ensterck ontwikkelde een Metis Box waarbij hij zijn kennis rond de 4 befaamde kleurtypes qua persoonlijkheid en gedrag deelt

Team- en communicatiecoach Sam Ensterck heeft een missie. Hij begeleidt reeds heel zijn leven teams in het beter samenwerken.

Hij ontwikkelde een Metis Box waarbij hij enkele van zijn beste tips verstopt heeft over hoe je een beter team kan vormen.

“The greatest wealth is health”. Dit is het motto van Vitaliteits- en wellbeingcoach Tom Ploft. Fysieke en mentale gezondheid zorgen voor een hogere productiviteit en daar wil hij aan werken.

Wat zeggen onze klanten?

Alleen maar goeie dingen 😉

Via de break-in box van Metis United zetten we op speelse wijze elkaars sterke en minder sterke punten in de verf. Dit zorgt niet alleen voor een portie zelfkennis, maar zette ons ook aan om even stil te staan en te ontdekken dat de diversiteit binnen het team zorgt voor sterk aanvullende karakters. Een leuke activiteit waarna je je teamleden nog beter gaat appreciëren.
Tom Serru
Zaakvoerder Ikologik

Interesse?

Heb je een vraag?

Wil je graag kennismaken?

Ben je helemaal overtuigd?

Bel ons even op, stuur ons een mail of vul ons contactformulier in en we kijken hoe we jou verder kunnen helpen!

info@metisunited.be

Telefoon Davy: +32 494 33 07 77

volg ons

Boost nu jouw team!