Creëer meer gelukkige, betrokken en productieve medewerkers

Verhoog de werkvreugde, connectie & verstandhouding tussen collega’s!

 

Connecteren

Verbondenheid is belangrijk en heeft een belangrijke impact op het werk. Je verbonden voelen, betekent dat je je gewaardeerd en gerespecteerd voelt. 

leren

Leren hoeft niet saai te zijn, integendeel!

 Wij maken leren leuk en uitdagend, waardoor we teams dichter bij elkaar brengen.

 

spelen

De mens speelt graag. Een spel zorgt op een leuke, laagdrempelige manier voor plezier.

Ontwikkel jouw team met onze speelse uitdagingen!

Wil je op een leuke manier jouw (nieuwe) collega’s beter leren kennen? Dan is Kris dé man die jullie zal entertainen met zijn Collegaraad-concept.

Haal leuke herinneringen op en zet de momenten, waarop jullie vol trots mogen terugkijken, opnieuw in the picture. De ideale manier om 2022 op een leuke wijze af te sluiten.

Master of Quiz Kries Kwies gelooft in de verbindende rol om als team op zoek te gaan naar oplossingen op makkelijke en moeilijke vragen in een quiz. Hij houdt iedereen geboeid via zijn onuitputtelijke database van originale vragen!

 

Creatief coach Yves Kreat ontwikkelde een Metis Box waarbij hij zijn kennis rond de 4 befaamde kleurtypes qua persoonlijkheid en gedrag deelt.

Blauw, rood, geel en groen moeten allen samenwerken om deze doos vol wijsheid te unwrappen.

Team- en communicatiecoach Sam Ensterck heeft een missie. Hij begeleidt reeds heel zijn leven teams in het beter samenwerken.

Hij ontwikkelde een Metis Box waarbij hij enkele van zijn beste tips verstopt heeft over hoe je een beter team kan vormen.

“The greatest wealth is health”. Dit is het motto van Vitaliteits- en wellbeingcoach Tom Ploft. Fysieke en mentale gezondheid zorgen voor een hogere productiviteit en daar wil hij aan werken.

Heb je een idee voor een ludieke, authentieke teamchallenge, waar je nog geen antwoord op vindt in ons aanbod? Geen zorgen, Metis United ontwikkelt ook challenges op maat!

 

Waarom samenwerken?

Wij geloven niet dat je op 1 dag per jaar aan een team kan builden. Teambuilding is een langetermijnsoefening en dààr zetten wij op in. Wij focussen op connecteren, leren en spelen op lange termijn en gaan voor duurzame winst. 

Samenwerken betekent vertrouwen. Hoe goed kennen jullie elkaar als collega? Vertrouwen creëren betekent ook buiten de puur professionele context durven kleuren, en de collega op een andere manier leren kennen. 

Waarom samenwerken met “Metis United”?

 • Snel van eerste contact naar eerste activiteit
 • Op een locatie & tijdstip naar keuze
 • Personalisatie via onze mobiele applicatie
 • Van onboarding tot offboarding
 • Ook in het Engels (en Frans) beschikbaar
 • Duurzame relatie: structurele hr-partner met onze Metis Journeys

Wanneer samenwerken?

Op de vraag “wanneer samenwerken?” is ons antwoord: het volledige jaar door.  We focussen op het aanbieden van Metis Journeys waar we op lange termijn met de onderneming willen samenwerken.

Ben je echter op zoek naar een eenmalige activiteit, of wil je eerst een teen in het water doppen vooraleer samen met ons op journey te gaan? Al onze activiteiten kunnen afzonderlijk gebruikt worden voor:

 • Onboardingtrajecten / days
 • Sensibilisering rond welzijn, communicatie, samenwerken, leiderschap, persoonlijkheidskenmerken…
 • Een verbindende activiteit op een teamdag maar eveneens voor op een gewone werkdag.
 • Energizers / breaks tijdens opleidingen, meetings en events
 • Startactiviteit voor een bedrijfsfeestje / uitje


Niet zeker welke activiteit het best geschikt is voor jouw team? We denken graag samen met jullie mee!

 

Wat zeggen onze klanten?

Alleen maar goeie dingen 😉
De box was voor iedereen en zeer fijne kennismaking met verschillende communicatie-stijlen en een mooie manier om elkaar beter en persoonlijker te leren kennen; dit in combinatie met het fun-gehalte een leuke teamactiviteit!
Gilles Jonckheere
People & Culture manager Titeca
Via de box van Metis United zetten we op speelse wijze elkaars sterke en minder sterke punten in de verf. Een leuke activiteit waarna je je teamleden nog beter gaat appreciëren.
Tom Serru
ZAAKVOERDER Ikologik
Nog eens bedankt en proficiat voor de mooie challenge ter gelegenheid van onze werelddag van onze veiligheid. Alleen maar positieve reacties gehad!
Danny Maes
Production officer Beaulieu international group

Boost nu jouw team!