Ontdek hier onze maandelijkse teamtips voor meer gelukkige, gezonde en betrokken teams.

help ons
Hoe creëer je meer gelukkige, betrokken en productieve medewerkers?

Deel jij jouw meningen en ervaringen met ons?

Waarom deze vragenlijst?

Met Metis United willen wij meer gelukkige, betrokken en productieve medewerkers. Om deze ambitie waar te maken willen wij op lange termijn inzetten op teams.

Wij zijn benieuwd naar jullie meningen en ervaringen en daarom lanceerden wij deze vragenlijst, die net zoals ons, een klein beetje anders is dan een klassieke vragenlijst.

De vragen gaan over jouw individuele ervaringen en de invloed van persoonlijke en professionele acties van jezelf, medewerkers, collega’s, leidinggevenden en/of werkgevers op het stimuleren van een goede teamgeest. Wat werkte, wat niet? Wie hielp, wie misschien niet?

Vandaag bieden wij met Metis United reeds teamactiviteiten aan maar wij willen een HR partner worden. Wij willen continue tot het uiterste gaan om teams te versterken. Jouw inzichten kunnen ons helpen om verdere oplossingen en hulpmiddelen te ontwikkelen die tot beter structureel teamwork leiden.

Voor wie?

Medewerkers van bedrijven. Ben je een zaakvoerder dan hebben we een apparte vragenlijst voor jou. We sturen deze graag per post naar je op. Stuur een mail naar info@metisunited.be met jouw adres en je mag nog eens iets anders dan een factuur in je brievenbus verwachten.

Waarom jij deze vragenlijst moet invullen?

  • Omdat jij streeft naar meer gelukkige, betrokken en productieve teams.
  • Voor positiviTEA: Wanneer wij deze ingevulde vragenlijst terugkrijgen, bedanken we jou graag met een theepakket voor jou of jouw team…

Wat te doen?

Druk de 4 bladzijden van de vragenlijst die je hieronder kan vinden af in landscape op A4 en vul deze met pen of potlood volledig in.
Vervolgens heb je twee mogelijkheden:

  1. Scan de vragenlijst in en stuur deze terug naar info@metisunited.be met als onderwerp “ISS + jouw naam”
    Voeg ook jouw adres toe zodat we jouw inspanningen kunnen belonen.
  2. Stuur de vragenlijst terug op met de post naar: Metis United, Elfde Julilaan 159, 8500 Kortrijk

De vragenlijst:

Boost nu jouw team!