Ontdek hier onze maandelijkse teamtips voor meer gelukkige, gezonde en betrokken teams.

Meer gelukkige medewerkers

Ludieke activiteiten die zorgen voor meer verbinding, vreugde & verstandhouding bij jouw team!

 

Samen connecteren, leren en spelen

Metis United is een partner die teams productiever maakt met activiteiten waarbij connecteren, leren en spelen centraal staan. Via iconische figuren zoals Tom Ploft, Sam Ensterck, … wordt de werkvreugde, verbinding en de verstandhouding structureel verhoogd!

 

Team- en communicatiecoach Sam Ensterck ontwikkelde een Metis Box waarbij hij zijn kennis rond de 4 befaamde kleurtypes qua persoonlijkheid en gedrag deelt

Team- en communicatiecoach Sam Ensterck heeft een missie. Hij begeleidt reeds heel zijn leven teams in het beter samenwerken.

Hij ontwikkelde een Metis Box waarbij hij enkele van zijn beste tips verstopt heeft over hoe je een beter team kan vormen.

“The greatest wealth is health”. Dit is het motto van Vitaliteits- en wellbeingcoach Tom Ploft. Fysieke en mentale gezondheid zorgen voor een hogere productiviteit en daar wil hij aan werken.

Wil je op een leuke manier jouw (nieuwe) collega’s beter leren kennen? Dan is Kris dé man die jullie zal entertainen met zijn Collegaraad-concept.

Haal leuke herinneringen op en zet de momenten, waarop jullie vol trots mogen terugkijken, opnieuw in the picture. De ideale manier om 2022 op een leuke wijze af te sluiten.

Master of Quiz Kries Kwies gelooft in de verbindende rol om als team op zoek te gaan naar oplossingen op makkelijke en moeilijke vragen in een quiz. Hij houdt iedereen geboeid via zijn onuitputtelijke database van originale vragen!

 

Wat zeggen onze klanten?

Alleen maar goeie dingen 😉
De box was voor iedereen en zeer fijne kennismaking met verschillende communicatie-stijlen en een mooie manier om elkaar beter en persoonlijker te leren kennen; dit in combinatie met het fun-gehalte een leuke teamactiviteit!
Gilles Jonckheere
PEOPLE & CULTURE MANAGER TITECA
Via de box van Metis United zetten we op speelse wijze elkaars sterke en minder sterke punten in de verf. Een leuke activiteit waarna je je teamleden nog beter gaat appreciëren
Tom Serru
ZAAKVOERDER IKOLOGIK
Nog eens bedankt en proficiat voor de mooie challenge ter gelegenheid van onze werelddag van onze veiligheid. Alleen maar positieve reacties gehad!
Danny Maes
PRODUCTION OFFICER BEAULIEU INTERNATIONAL GROUP

Waarom samenwerken?

Samenwerken is de grootste katalysator en motivator voor succes. Teams die inzetten op samenwerking en verbondenheid zullen de organisatie naar een hoger niveau tillen.

Samenwerken betekent vertrouwen. Hoe goed kennen jullie elkaar als collega? Vertrouwen creëren betekent ook buiten de puur professionele context durven kleuren, en de collega op een andere manier leren kennen. 

Waarom samenwerken met “Metis United”?

  • Snel van eerste contact naar eerste activiteit
  • Op een locatie & tijdstip naar keuze
  • Personalisatie via onze mobiele applicatie
  • Van onboarding tot offboarding
  • Ook in het Engels beschikbaar

Wanneer samenwerken?

Op de vraag wanneer samenwerken is ons antwoord het volledige jaar door. Een goed team bouw je niet op één dag.. Enkel wanneer je blijft voldoende tijd en aandacht besteden aan de connectie tussen medewerkers onderling en de organisatie kan je een dreamteam bouwen. We gaan dus ook het liefst lange termijn relaties aan met onze klanten.

Op zoek naar een eenmalige activiteit? Al onze Ludieke Autenthieke Teamactiviteiten kunnen afzonderlijk gebruikt worden voor:

  • Onboardingtrajecten / days
  • Een verbindende activiteit op een teamdag maar eveneens voor op een gewone werkdag.
  • Energizers / breaks tijdens opleidingen, meetings en events
  • Startactiviteit voor een bedrijfsfeestje / uitje


Niet zeker welke activiteiten het best geschikt zijn voor jouw team? We denken graag samen met jullie mee!

Boost nu jouw team!