Ontdek hier onze maandelijkse teamtips voor meer gelukkige, gezonde en betrokken teams.

FAQ

Het vinden van talentvolle medewerkers, maar zeker ook het aan boord houden van de huidige medewerkers zal in de nabije toekomst prioriteit blijven gelet op de nijpende arbeidsmarktkrapte. 

Als bedrijf moet je inzetten op dat welbevinden van medewerkers. Gelukkige, betrokken medewerkers zijn de drijvende kracht achter elke succesvolle organisatie. 

Wij hebben teamactiviteiten ontwikkeld die de medewerkers op een leuke manier verbinden met elkaar, en de connectie vergroten met de organisatie. Altijd met een kenniselement. Doordat wij heel erg op maat werken, en via de app plaats-en tijdsonafhankelijk zijn, kunnen wij op langere termijn bijdragen tot geëngageerde medewerkers. Dit geven we ook vorm via Metis Journeys.

Simpel. 

Wij luisteren eerst naar jullie noden als organisatie. Op basis daarvan gaan wij aan de slag om een challenge (of idealiter meerdere) op jullie maat uit te werken.

De leden van het team die de challenge willen doen, moeten de app downloaden op hun gsm, en krijgen een inlogcode waarmee ze de challenge kunnen activeren. 

Van zodra dit gebeurd is, wijst alles zichzelf uit.

Wij hebben gemerkt dat heel wat organisaties moeite hebben om de band met de medewerkers sterk te houden, en te blijven connecteren met hun waarden en cultuur. Naar de toekomst zal dit nog versterkt worden.

Wij willen organisaties doen groeien en productiever zien worden door als externe organisatie mee het welbevinden te gaan versterken. En dit bovendien op langere termijn.

Aangezien wij heel erg op maat werken, en luisteren naar wat de klant wil, maken wij ook steeds een offerte op maat op. Op elk potje past een ander dekseltje, en dat dekseltje bepalen wij in samenspraak met jullie noden.

Neem dus zeker vrijblijvend contact op. Dan luisteren wij graag wat wij kunnen betekenen, of niet kunnen betekenen.

Absoluut.

Echter, wij zijn ervan overtuigd dat 1 zwaluw de lente niet maakt, en dat je als organisatie structureel moet blijven inzetten op die verbondenheid. Daarom zullen wij steeds adviseren om verschillende (soorten) challenges te implementeren gedurende een jaar, en daarvoor bieden we specifieke Metis Journeys aan.

Ook daarom bieden wij interessante pakketten aan.

Heb je zelf nog een vraag?