cropped-cropped-Metis-United.png

Meet the team          Blog          Nieuwsbrief         Contacteer ons

We zijn hard aan het werk om onze website in een nieuw jasje te steken!
Schrik dus niet als een pagina niet volledig is, of er hier en daar een link niet werkt – we brengen dit zo snel mogelijk in orde 💪

Ikologik

Een ludieke teamactiviteit om werknemers van een jonge startup dichter bij elkaar te brengen 💪
 

Waarom?

Ikologik is een groeiende software startup die, aan de hand IoT-oplossingen, industriële processen helpt optimaliseren. In een startup wordt hard gewerkt (daar weten we alles van 😉), maar op tijd en stond mag de boog wat ontspannen, is het niet?

Na een productieve ochtend was het tijd voor een teambuildingnamiddag en daar mochten wij deel van uitmaken!

 
267812304_4584097321711710_354379253696731773_n

Wat?

In de box van Sam Ensterck zitten niet alleen enkele uitdagende en leerrijke puzzels verwerkt, maar is er ook een moment om elkaar beter te leren kennen.

Het was mooi om te zien hoe we met een kleine “nudge” het ijs doe breken en zo mensen dichter bij elkaar brengen met positieve woorden. Hoe we dat doen verklappen we nog niet, maar neem gerust contact op om meer te weten te komen 😉

Bedankt aan Tom Serru van Ikologik om een collega-startup de kans te geven jullie team dichter bij elkaar te brengen!

 

Wat zegt Ikologik zelf?

Via de box van Metis United zetten we op speelse wijze elkaars sterke en minder sterke punten in de verf. Dit zorgt niet alleen voor een portie zelfkennis, maar zette ons ook aan om even stil te staan en te ontdekken dat de diversiteit binnen het team zorgt voor sterk aanvullende karakters. Een leuke activiteit waarna je je teamleden nog beter gaat appreciëren.
Tom Serru
Zaakvoerder Ikologik