Word business edutainer!

Als professional op het gebied van leren en ontwikkeling begrijp je als geen ander dat het succes van een organisatie voornamelijk door de mensen wordt bepaald. Daarom geven we trainers, coaches, consultants en HR-professionals de erkenning om als Business edutainers te functioneren, zowel binnen hun eigen organisatie als bij hun klanten.

 

Wat kan je ermee?

Als edutrainer kun je onze business edutainers gebruiken binnen je eigen organisatie of voor eigen klanten in je werkzaamheden als trainer, coach, consultant of HR-professional. 

Je kan deze leertools, waarbij kennis bijbrengen gecombineerd wordt met het plezier en de betrokkenheid van entertainment, toevoegen aan jouw toolset om goede learning journeys te creëren. Profiteer van extra leermethodieken om kennis te introduceren of te refreshen (herhaling blijft key in een goed leerproces). 

Hoe kan je een businessedutainer worden?

intakegesprek

We gaan er vanuit dat je al het een en ander in huis hebt. Heb je al ervaring als trainer, coach en/of facilitator? 

Dan houden we graag eerst een persoonlijk intakegesprek. Zo krijgen we een goed beeld van jouw achtergrond en motivatie.

eerste ervaring

Alvorens je edutrainer kan worden moet je eerst zelf als deelnemer een edutainer ervaren hebben. 

*

Timing: 1u30 – 2u30
(afhankelijk van edutrainer)

 

LEREN edutrainen

We doorlopen stap voor stap de edutainer en leren je om een inspirerende workshop te faciliteren.

*

Timing: 2u00

 

edutainer
faciliteren

Bij de laatste stap kom je zelf in actie en ga je de business edutainer faciliteren in het bijzijn van een ervaren edutrainer

*

Timing: 2u30 – 3u30
(afhankelijk van edutrainer)