cropped-cropped-Metis-United.png

Meet the team          Blog          Nieuwsbrief         Demo momenten       Contacteer ons

We zijn hard aan het werk om onze website in een nieuw jasje te steken!
Schrik dus niet als een pagina niet volledig is, of er hier en daar een link niet werkt – we brengen dit zo snel mogelijk in orde 💪

Kom jij naar de SDG Exchange Morning?

Ben jij verantwoordelijk voor duurzaamheid binnen je organisatie of begeleid je bedrijven doorheen hun duurzaamheidsreis?

Dan verwelkomen we je graag op de SDG Exchange Morning!

Een ochtend waarbij we duurzaamheidsexperten samenbrengen en inzetten op ervaringsuitwisseling aan de hand van onze eigen SDG Challenge!

Wil jij ...

De SDG Challenge ontdekken? Duik in onze speciaal ontworpen game die je meeneemt op een reis door de doelen van duurzame ontwikkeling.

Netwerken met Experts? Verbind met een kleine, diverse groep van 4 tot 12 duurzaamheidsprofessionals.

Duurzaamheidskennis uitwisselen? Deel met elkaar hoe jullie Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s)  toepassen binnen de organisatie.

Inspiratie opdoen? Krijg en geef waardevolle tips en best practices over het implementeren van duurzaamheidsinitiatieven op de werkvloer.

Dan verwelkomen we je graag op de SDG Exchange Morning!

Wanneer? Donderdag 20 juni

Timing: 08.45 – 11.00
 
Waar? Provinciehuis Oost-Vlaanderen 
(Charles de Kerchovelaan 189 – 9000 Gent)
 
 
 
  

Zin in? Schrijf je dan nu gratis in!

Deelnemen aan de SDG Exchange Morning is volledig gratis! Plaatsen zijn beperkt tot maximum 16 personen om de kwaliteit en interactiviteit te waarborgen. 

Inschrijven kan via het formulier rechts.

Algemene voorwaarden:

  • Slechts 1 inschrijving per bedrijf. We willen zoveel mogelijk kennisdeling stimuleren!
  • Kosteloos annuleren kan enkel per mail en dit uiterlijk tot 24 uur voor de SDG Exchange Morning. Bij laattijdige annulatie zal een no-show fee van 50 euro aangerekend worden.
  • Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via Metis United-mediakanalen kan worden gebruikt.